Disclaimer

Disclaimer

Deze disclaimer laat u als cliënt of bezoeker weten welke rechten en plichten kunnen worden ontleend aan het gebruik van onze diensten en website. Wij streven er naar om u een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van deze rechten en plichten.

Website

Deze website en de inhoud hiervan zijn eigendom van Kunst & Kids. Wanneer u gebruikt maakt van deze website stemt u in met de voorwaarden en bepalingen van ons privacybeleid en de algemene voorwaarden.

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Alle informatie op deze website is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Links naar andere websites

De website bevat links naar websites van andere partijen. Kunst & Kids is niet verantwoordelijk voor de websites van andere partijen of voor uitingen die hierop verschijnen.

Aansprakelijkheid & Verantwoordelijkheid

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden. Wijzigingen en tikfouten worden voorbehouden. Wij streven naar een website die zo nauwkeurig en volledig mogelijk is. De informatie op deze website kan zonder een voorafgaande waarschuwing gewijzigd of verwijderd worden. Kunst & Kids aanvaard geen enkele aansprakelijkheid op de inhoud van de website. U bent zelf verantwoordelijkheid voor de keuze van het gebruik van deze website. Eveneens bent u verantwoordelijk wanneer u gebruik maakt van de informatie die u op KustenKids.com vindt.

Toepasselijk recht

Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over onze algemene voorwaarden of over ons privacybeleid, dan vindt u op onze contactpagina alle informatie waarmee u contact met ons kunt opnemen. Uiteraard waarderen wij goede suggesties ten zeerste, aarzel niet ons te vertellen op welke punten wij onze service mogelijk kunnen verbeteren.